Logo
www.mad-og-drikke.dk

Valnøddekage med mascarponecreme

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
125
g
Smør "blødt"
blødt
125
g
Sukker / melis / stødt melis
125
g
Hvedemel
2
tsk
Bagepulver
1
tsk
Instant kaffe
3
stk
Æg
100
g
Valnødder
Mascarponecreme:
250
g
Mascarponecreme
2
tsk
Instant kaffe "pulver"
pulver
2
spsk
Mælk
1
spsk
Brun/mørk farin / puddersukker
50
g
Mørk chokolade
50
g
Valnødder

Laves i en springform på 20-22 cm i diameter.


Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180°. Pisk smør og sukker sammen med en elpisker, til det er cremet og hvidt. Bland mel, bagepulver og kaffepulver, og pisk den tørre blanding sammen med den piskede smørmasse. Tilsæt æggene, 1 ad gangen, mens du pisker. Hak valnødderne fint, og vend dem i dejen med en ske. 

 

Fordel dejen i den smurte form. Bag kagen i ovnen i ca. 25 minutter. Test, om den er gennembagt, ved at prikke i den med en kødnål eller lignende (der må ikke hænge fugtig dej ved nålen).

 

Lad kagen køle helt af, før den tages ud af formen.

 

Mascarponecreme:
Rør mascarpone sammen med kaffepulver, mælk og brun farin til en ensartet creme. Smør cremen på kagen. Drys med revet chokolade, og pynt med valnødder.



Søgeord: valnøddekage, kage med mascarponecreme
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
valnøddekage, kage med mascarponecreme
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/valnoeddekage-med-mascarponecreme/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her