Logo
www.mad-og-drikke.dk

Sensommerpasta med bacon, svampe og nødder

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Linguine pasta "50 % fuldkorn"
50 % fuldkorn
100
g
Bacon "fedtreduceret bacon i tern"
fedtreduceret bacon i tern
150
g
Kantareller
75
g
Østershatte
75
g
Brune champignoner
1
tsk
Olivenolie
20
g
Hasselnøddekerner "ristede"
ristede
Salt
Peber
Til servering:
1
håndfuld
Bredbladet persille "hakket"
hakket
25
g
Parmesan "revet"
revet

Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente i letsaltet vand, efte anvisning på emballagen. Steg bacontern spøde på en pande. Hæld fedtet fra pande, og hæld bacontern på et stykke køkkenrulle. Skær de rensede svampe imindre stykker, og steg dem i lidt olivenolie i 3-4 minutter. Tilsæt bacontern og ristede hasselnøddekerner, og steg videre i 1-2 minutter. 

 

Vend den friskkogte linguine med bacon, svampe og nødder, og smag til med salt og peber.



Søgeord: pastaretter, pastaopskrift, linguine, pastabånd, vegetarpasta
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Vegatarmad

Søgeord:
pastaretter, pastaopskrift, linguine, pastabånd, vegetarpasta
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sensommerpasta-med-bacon-svampe-og-noedder/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her