Logo
www.mad-og-drikke.dk

Boghvedepandekager med kantareller

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2,5
dl
Boghvedemel
0,5
tsk
Salt
6
dl
Mælk
3
stk
Æg
25
g
Smør "til stegning"
til stegning
Kantareller med persille:
1
fed
Hvidløg
250
g
Kantareller
25
g
Smør
Salt
Peber
1
stk
Citron
0,5
bundt
Bredbladet persille
50
g
Parmesanost

Fremgangsmåde

Bland mel og salt. Tilsæt halvdelen af mælken, og pisk dejen sammen. Tilsæt resten af mælken og æggene, og pisk dejen sammen. Steg pandekagerne gyldne i smør.

 

Kantareller med persille:
Hak hvidløg fint, og rens skær kantareller i mindre stykker.  Steg hvidløg og kantareller smør i 5 minutter. Smag til med salt, peber og citronskal. Hak persille, og vend dem ned kantareller og pramesan.



Søgeord: boghvedepandekager, pandekager med kantareller, pandekager, kantareller
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
boghvedepandekager, pandekager med kantareller, pandekager, kantareller
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/boghvedepandekager-med-kantareller/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her