Logo
www.mad-og-drikke.dk

Betingelser

Mad-og-drikke.dk udarbejdes gratis af Flex4Business, og i nærværende betingelser, når Mad-og-drikke.dk nævnes, gælder det også Flex4Business.

Alt brug af mad-og-drikke.dk samt opskrifter, artikler og andet materiale herpå er på eget ansvar, og mad-og-drikke.dk kan ikke stilles til ansvar for brugen heraf eller følger efter det.

Mad-og-drikke.dk skriver selv opkskrifter og andet indhold, men modtager også indhold indsendt af brugere. Skulle du finde materiale som du mener ejes af dig, bedes du kontakte os via kontakt siden, og så vil vi hurtigst muligt se på det, og fjerne materialet hvis der er brud på copyright.

Hvis der indsendes billeder, opskrifter og andet til mad og drikke via formularer, så gemmes IP adresse oftest samtidige med de oplysninger der angives i felter. Det benyttes dels til blacklisting, spam protection og til at have IP hvis der uploades eller sendes materiale der ikke bør sendes.

Mad-og-drikke.dk vægter sikkerhed højt, og siden kører derfor SSL, og alle password på brugere mv. hashes (envejskryptering). Vi forsøger efter bedste evne at beskytte data, og brugeroplysninger udleveres ikke til 3. part.

Persondatapolitik

Persondata er data for fysiske individer og enkeltmandsvirksomheder. Oplysninger om andre typer virksomheder – f.eks. aktieselskab og anpartsselskab – er ikke beskyttet af databeskyttelsesforordningen. Det samme gælder oplysninger om myndigheder.
Portrætbilleder af personer er til gengæld dækket af forordningen.
Læs nærmere om emnet på Datatilsynets hjemmeside.

Mad-og-drikke.dk / Flex4Business behandler dine personlige oplysninger fortroligt. Når du besøger vores hjemmeside eller direkte videregiver oplysninger til os, accepterer du at vi anvender de nedenfor beskrevne metoder.

Hver gang du besøger vores hjemmeside modtager vi tekniske informationer, når din webbrowser besøger vores side – informationer, som vi bl.a. kan bruge til at se f.eks. besøgsstatistik. Data opsamles også af 3. partsprodukter herunder Google Analytics, Facebook pixel mv.

Vores hjemmeside er sat op til kun at modtage og opbevare almindelige personoplysninger – f.eks. registrerer vi ikke kreditkortoplysninger. Det er helt frivilligt du afgiver oplysninger til os, men flere oplysninger skal benyttes for f.eks. at oprette en bruger på mad-og-drikke.dk.
Benyttes Facebook til login, så modtager vi oplysninger fra Facebook iht. hvad du godkender at videregive.

De oplysninger vi modtager gemmes i en database, der beskyttes af flere niveauer af adgangskontroller. Oplysningerne er ikke opbevaret i krypteret form – med få undtagelser herunder passwords som altid opbevares i krypteret form. Vi benytter på vores webside et SSL certifikat, og oplysninger transmitteres derfor i krypteret form i henhold til certifikatets forskrifter. Det er vigtigt, at du beskytter mod misbrug af dit password og uautoriseret brug af din computer. Sørg altid for at logge af på computere, du deler med andre, hav opdateret antivirus og firewall og benyt avancerede passwords, som du kun benytter ét sted.

Vi gemmer aldrig kreditkortinformation – vi anvender en løsning fra f.eks. NETS og gateways om f.eks. Bambora, hvor kreditkortinformationer indtastes i et sikkert miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til NETS uden at vi har adgang til kreditkortdata.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
Hvis du ønsker at få rettet eller slettet oplysninger kan du henvende dig skriftligt til Mad-og-drikke.dk via kontakt siden

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her