Skinke baconstang
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
glas
Champignon
1
pakke
Bacontern "150-200 g"
1
stk
Løg
1
pakke
Skinketern "150-200 g"
150
g
Flødeost naturel
1
dl
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
1,5
tsk
Sød sennep
4 - 5
plader
Butterdej
Tilbehør: salat
Fremgangsmåde
Champion, løg og bacon svitses på panden. Hældes derefter i en skål sammen med skinke, cremefraiche, flødeost og sennep. Blandes.
Butterdejspladerne lægges så de overlapper hinanden med 1 cm. Trykkes i overlapningerne og rulles ud til en stor plade. Fyldet lægges på midten og enderne foldes ind, langsiden foldes op og det hele vendes, så samlingen er nedad. Pensles med æg.
Bages i ovnen ved 200° i ca. 30-35 min. Butterdejen skal være gylden.
Tip:
Man kan også anvende en færdigpakke frisk butterdej i rulle.
Søgeord: Skinkestang, baconstang, skinke, bacon, butterdej, indb
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår , Pinse , Påske
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Polterabend , Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost , Fest , Gæstemad
Søgeord:
Skinkestang, baconstang, skinke, bacon, butterdej, indb
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår , Pinse , Påske
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Polterabend , Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost , Fest , Gæstemad
Søgeord:
Skinkestang, baconstang, skinke, bacon, butterdej, indb
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/skinke-baconstang/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/skinke-baconstang/