Kikærtepandekager med bagt aubergine og myntedressing
Bagt aubergine:
Tænd ovnen på 200°. Skyl auberginen, og skær den i skiver. Fordel skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med olie, og drys med salt. Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er møre og gyldne.
Myntedressing:
Pil og pres hvidløg. Kør alle ingredienserne i en blender eller minihakker. Tilsæt vand, lidt ad gangen, til du opnår den rette konsistens. Smag dressingen til, så den både er salt, sød og syrlig.
Skyl kikærterne. Pil og hak løg og hvidløg fint. Blend alle ingredienserne til pandekagerne sammen i en blender eller minihakker.
Steg pandekagerne i olie på en pande. Lad dem blive godt sprøde på den ene side, før du vender dem.
Servering:
Servér kikærtepandekagerne med bagte aubergineskiver, skiver af avocado, granatæblekerner, persille og myntedressing.
Søgeord: kikærtepandekager, pandekager med kikærter, myntedressing, bagt aubergine
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Vegatarmad
Søgeord:
kikærtepandekager, pandekager med kikærter, myntedressing, bagt aubergine
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kikaertepandekager-med-bagt-aubergine-og-myntedressing/