Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kantareltærte

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
pakke
Tærtedej "fersk"
fersk
100
g
Bacon
150
g
Kantareller
25
g
Smør
75
g
Rucola
2
dl
Cremefraiche / creme fraiche " 18 %"
18 %
2
dl
Madlavningsfløde "18 %"
18 %
5
stk
Æg
75
g
Revet mozarellaost
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader. Fordel tærtedejen i en tærteform, og prik i den med en gaffel. Bag tærtebunden i ovnen i 10 minutter. Skær bacon i mindre stykker, og steg det sprødt. Læg bacon til side.

 

Rens kantarellerne, og skær dem i mindre stykker. Steg kantarellerne i smør i 5 minutter. Fordel bacon, kantareller og rucola i tærteformen. Pisk cremefraiche, fløde, æg, revet ost, salt  og peber sammen.

 

Hæld blandinen over tærtebunden. Bag tærten i ovnen i ca. 40 minutter. Servér gerne tærten sammen med grøn salat.



Søgeord: kantareltærte, svampetærte, tærte, madtærte, tærte med kantareller, tærte med svampe
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
kantareltærte, svampetærte, tærte, madtærte, tærte med kantareller, tærte med svampe
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her