Logo
www.mad-og-drikke.dk

Æblemazarin med marcipan og kanel

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
175
g
Marcipan
0,5
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang)
200
g
Smør "blødt"
blødt
200
g
Sukker / melis / stødt melis
4
stk
Ægr
75
g
Hvedemel
1
nip
Salt
3
stk
Æbler
1,5
spsk
Sukker / melis / stødt melis
1
tsk
Kanel
50
g
Mandler
Til servering:
1
tsk
Flormelis / florsukker

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175°, og læg bagepapir i formen.

 

Riv marcipanen på den grove side af et rivejern. Skrab kornene ud af vaniljestangen. Pisk marcipan, blødt smør, sukker og vaniljekorn let sammen i en skål med en elpisker. Tilsæt 1 æg ad gangen, og pisk kortvarigt mellem hvert æg. Rør hvedemel og salt i dejen til sidst. Skræl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i tern.

 

Fordel dejen i formen, og drys æbleternene ud over kagen i et jævnt lag. Tryk dem let ned i dejen. Bland sukker og kanel, og hak mandlerne groft. Drys kanelsukker og mandler ud over æblerne.

 

Bag kagen i ovnen i 30-35 minutter, til den er gennembagt, men stadig lidt blød i midten. Tag kagen ud af ovnen, og afkøl den på en bagerist.

 

Servering:
Skær æblemazarinen i firkantede stykker, og sigt lidt flormelis ud over kagestykkerne. Kagen kan serveres lun eller kold.



Søgeord: æbelmazarinkage, mazarinkage, mazarin, mazarinkage med æbler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Dessert , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften

Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad

Søgeord:
æbelmazarinkage, mazarinkage, mazarin, mazarinkage med æbler
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/aeblemazarin-med-marcipan-og-kanel/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her