Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kirsebærbrød

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 10 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
3
stk
Æg
4
spsk
Mælk
160
g
Rørsukker
225
g
Smør
1
stk
Citron
60
g
Mandelmel
70
g
Hvedemel
0,25
tsk
Salt
1,5
tsk
Bagepulver
24
stk
Kirsebær

Fremgangsmåde

Del æg i blommer og hvider. Bland de 2 æggeblommer med det 3. æg, og pisk sammen med 2 spsk. mælk. Pisk rrøsukker og smør i en anden skål, indtil det er lyst og luftigt, og rør langsomt æggeblommeblandingen i lidt ad gangen. Riv skallen af citronen, og rør i. Sigt mandelmel med hvedemel, salt og bagepulver, og vend forsigtig i smør- og æggeblandingen.

 

Tilsæt den resterende mælk lidt ad gangen, hvis dejen er for tør. Pisk de 2 æggehivder stive, og vend dem i dejen. Skær halvdelen af kirsebærrene i i halve, pil stenene ud, og rør bærrene i dejen. 

 

Smør en lille brødform, og hæld dejen i. Bag kagen ved 175 grader i 45 minutter, eller indtil kagen er let gylden. Lad kagen hvile i 5 minutter, og vend den ud på en bagerist. Dekorér kagen med de restrende kirsebær inden serverig.



Søgeord: kirsebærbrød, frugtbrød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Brunch , Bagværk , Kage , Brød

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
kirsebærbrød, frugtbrød
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her