Logo
www.mad-og-drikke.dk

Rejesalat med lime

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
300
g
Store rejer "frosne"
frosne
1
stk
Avocado
0,5
stk
Rødløg
0,5
fed
Hvidløg
0,5
tsk
Limeskal "revet"
revet
4
spsk
Limesaft
0,5
tsk
Groft salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
1
tsk
Olivenolie
4
spsk
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %

Tilbehør: ristet toastbrød skåret i kvarte

Fremgangsmåde
Tø rejerne op og læg dem på et stykke køkkenrulle for at dryppe af. Skær avocadoerne i tern (ca. 1 x 1 cm). Snit rødløg og hvidløg fint.

Vend rejerne med grønsager, limesaft og limeskal, salt, peber og olivenolie.

Herfra kan rejerne stå tildækket i køleskabet op til 6 timer.

Ved serveringen hældes væden fra og rejerne vendes med cremefraiche.

Anret forretten på små tallerkner, pynt med limebåde og server ristet toastbrød til.


Søgeord: rejesalat, avocado, lime, forret, rødløg, hvidløg, cremefraiche
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
rejesalat, avocado, lime, forret, rødløg, hvidløg, cremefraiche
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her