Quiche med gedeost og spinat
Bages i en tærteform på ca. 24 cm i omkreds
Du kan købe en færdiglavet tærtedej, hvis du vil spare lidt tid og kræfter køkkenet.
Tærtebund:
Tænd ovnen på 175°.
Blend havregryn til helt fint mel i en foodprocessor. Tilsæt salt, æg, æggehvide og olie, og blend det til en smuldret dej. Tilsæt gradvist vand, til dejen hænger sammen. Rul dejen ud med en kagerulle mellem 2 ark bagepapir. Fjern det øverste stykke bagepapir, og læg tærtebund med bagepapir under i tærteformen. Tryk den på plads. Prik dejen med en gaffel. Bag den i ovnen i 10 minutter.
Karamelliserede rødløg:
Pil rødløg, og skær i skiver. Steg dem i smør på en pande, til de får lidt farve. Tilsæt balsamico og sirup under omrøring. Drys med salt. Tag panden af varmen, når al væde er væk.
Pisk æg, cremefraiche, salt og peber sammen i en skål. Steg skyllet spinat i en smule smør på en pande, og vend den i æggemassen. Fordel massen over den forbagte tærtebund. Top med karamelliserede rødløg og skiver af gedeost. Bag tærten i ovnen i ca. 30 minutter.
Søgeord: Quiche, Quichetærte, madtærte, Quiche med gedeost, tærte med gedeost
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret , Bagværk
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost , Gæstemad
Søgeord:
Quiche, Quichetærte, madtærte, Quiche med gedeost, tærte med gedeost
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/quiche-med-gedeost-og-spinat