Marcipankugler med portvin

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Marcipankonfekt er uimodståeligt, og disse små lækre marcipanbidder med svesker og portvin er ingen undtagelse. De er overtrukket med mørk chokolade og pyntet med festligt sølvstøv.
Hak sveskerne fint, og bland dem med portvin i en skål. Lad sveskerne stå og trække i portvinen i en time. Ælt sveskerne sammen med marcipanen. Rul blandingen til kugler, og stil dem i køleskabet.
Hak chokoladen fint, og smelt over vandbad. Fjern skålen fra blusset, når chokoladen næsten er smeltet. Vend chokoladen sammen med en dejskraber, til den er smeltet. Dyp kuglerne i chokoladen, fx på en tandstikker, og lad dem stå og sætte sig et køligt sted.
Brug en lille pensel til at male sølvstøvet på. Børst gerne efter, så det blot er et helt tyndt lag – så bliver de ekstra fine og skinnende. Opbevar konfekten køligt i en lufttæt beholder.
Søgeord: konfekt, marcipankonfekt, marcipankugler, marcipan med portvin
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
konfekt, marcipankonfekt, marcipankugler, marcipan med portvin
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/marcipankugler-med-portvin