Kartoffelsalat med frisk basilikum
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
kg
Kartoffel / kartofler
1
bundt
Basilikum (frisk)
1
bundt
Purløg "frisk"
10
stk
Cherrytomater
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne og skær dem i passende tern. Kog dem ca. 10 min. Stil dem i køleskabet til de er helt kolde.
Hak basilikumen fint og snit purløget.
Skær cherrytomaterne i kvarte.
Tag de kolde kartofler frem og hæld dem i en glasskål, bland dem med basilikum, purløg, cherrytomater og krydr med salt og peber.
Søgeord: kartoffelsalat, frisk, basilikum, purløg, cherrytomater
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
kartoffelsalat, frisk, basilikum, purløg, cherrytomater
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
kartoffelsalat, frisk, basilikum, purløg, cherrytomater
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kartoffelsalat-med-frisk-basilikum
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kartoffelsalat-med-frisk-basilikum