Logo
www.mad-og-drikke.dk

Karrykikærter med pasta

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Karrykikærter med pasta - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
330
g
Kikærter "tørre, 600 g kogte"
tørre, 600 g kogte
2
stk
Løg
2
stk
Gulerod / Gulerødder
150
g
Knoldselleri
1
stk
Madæble
1
bundt
Persille "hakket"
hakket
1
l
Mælk
2
tsk
Karry
Hvedemel
300
g
Pasta

Fremgangsmåde
Pastaen koges al dente.

Løg, selleri, gulerødder hakkes i mindre stykker. Olien varmes og tilsættes karry + salt. De hakkede grønsager svitses et kort øjeblik. Æblet skæres i mindre stykker og svitses med.

Mel drysses over under omrøring. Mælk tilsættes lidt efter lidt under omrøring. Når sauces er jævn og varm, tilsættes kogte kikærter og persille. Det hele småsnurrer 3-4 min. og smages til med salt.

Serveres på pasta m. frisk persille, evt. med råkost som tilbehør.


Søgeord: kikærter, pasta, gulerødder, knoldselleri, perislle, karry, madopskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
kikærter, pasta, gulerødder, knoldselleri, perislle, karry, madopskrift

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her