Logo
www.mad-og-drikke.dk

Italienske kødboller med tomatsauce

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Hakket kalv og flæsk
3
skiver
Hvidt brød
1,5
dl
Mælk
1
stk
Æg
1
dl
Parmesanost "friskreven"
friskreven
1
stk
Citron "reven skal heraf"
reven skal heraf
1
fed
Hvidløg "revet"
revet
0,5
dl
Estragon (frisk) "grovhakket, eller 0.5 spsk. tørret"
grovhakket, eller 0.5 spsk. tørret
1
stk
Løg "finthakket"
finthakket
Salt
Peber
Tomatsauce
2
stk
Skalotteløg
2
fed
Hvidløg
3
dåser
Flåede hakkede tomater
0,75
dl
Olivenolie "god"
god
0,5
potte
Basilikum (frisk)
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
Jævning "evt."
evt.

Tilbehør: pasta eller spaghetti

Fremgangsmåde

Bland æg og mælk i en skål. Skær skorpen af brødet og læg det i blød i skålen. Bland farsen med brød, parmesanost, citronskal, revet hvidløg, estragon og løg. Smag til med salt og peber og lad farsen hvile i 10 min.

Gør hænderne våde og form farsen til kødboller. Steg dem i varm olie, til overfladen er fin.

Skær skalotteløgene i mindre stykker og knus hvidløget. Lad løg, hvidløg, tomater og olivenolie koge sammen til en sauce og smag til med salt og peber.

Lad saucen koge ca. 45 min.

Server kødbollerne ved siden af.



Søgeord: Italiensk, kødboller, kødbolle, tomatsauce, tomat
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Italiensk, kødboller, kødbolle, tomatsauce, tomat
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/italienske-koedboller-med-tomatsauce/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her