Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hasselbach græskar

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Hokkaidogræskar "små"
små
2
spsk
Olivenolie
Salt
Peber
Brunet smør:
2
stk
Skalotteløg
1
stk
Lime / limefrugt "usprøjtet"
usprøjtet
200
g
Smør
Til servering:
1
bundt
Purløg
1
bundt
Kørvel

Skrallen kan spises. Der er sjældent grund til at skrælle græskar. Skallen smag skønt og bliver mør, når du bager græskarret.


Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader. Halvér græskarret, og fjern kernerne. Læg græskarret med den flade side nedad. Skær riller med 1/2 cm´s mellemrum, og læg det i en bradepande. Pensl græskaret med olie, og drys med salt og peber. Bag græskaret i ca. 45 minutter. 

 

Hak skalotteløg fint, og riv limeskalllen. Smelt smørret ved lav varme i en lille gryde, til det begynder at bruse op og bliver gyldent. Bland smørret med løg og limeskal.  Hak purløg og kørvel fint. Hæld det brunede smør over græskarret, og pynt retten med krydderurter.



Søgeord: græskar, bagt hokkaido græskar, hasselback græskar
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Halloween

Velegnet til:
Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
græskar, bagt hokkaido græskar, hasselback græskar
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hasselbach-graeskar/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her