Logo
www.mad-og-drikke.dk

Grønkålssuppe

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Kogeflæsk
1
stk
Svineskank
2
l
Vand
3 - 4
stk
Gulerod / Gulerødder
2 - 3
stk
Kartoffel / kartofler
Suppevisk
10
stk
Grønkålsblade "friske, eller 1 pakke frossen grønkål"
friske, eller 1 pakke frossen grønkål
40
g
Mel

Fremgangsmåde
Kødet koges med suppevisk, gulerødder og kartofler. Grønsagerne tages op efter ca. ½ time og kødet efter 1 time.

Suppen jævnes med mel og smages til. De ituskårne grønsager kommes i suppen. Grønkålen koges med i 10 min. før suppen serveres til det kogte kød.


Søgeord: grønkålssuppe, suppe, kogeflæsk, svineskank, gulerødder, kartofler, suppevisk, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Søgeord:
grønkålssuppe, suppe, kogeflæsk, svineskank, gulerødder, kartofler, suppevisk, madopskrifter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her