Farserede porrer i fad
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Hakket svinekød "eller en blanding af svine- og kalvekød"
1
stk
Løg "lille, revet"
4
spsk
Mel
1
stk
Æg
2 - 3
dl
Mælk
1,5
tsk
Salt "ca."
Peber "groftkværnet"
4
stk
Porrer "store"
50
g
Emmentaler "revet"
Fremgangsmåde
Bland kød, løg, mel, æg salt og peber. Rør mælken i lidt ad gangen, til farsen har passende konsistens, og stil den i køleskabet ca. 1/2 time.
Skær porrerne i 5-6 cm lange stykker og skyl dem godt. Kog porrerne næsten møre i letsaltet vand på 6-8 min. Lad porrerne dryppe af i en sigte.
Læg et lad fars, porrer og et lag fars igen i et bredt ovnfast fad. Drys osten over. Sæt fadet nederst i ovnen ca. 3/4 time ved 200 grader, til farsen føles fast.
Skær farsen i lagkagestykker og server med skyen fra fadet, brød eller kartofler og gulerødder.
Søgeord: farserede, porrer, hovedretter, madopskrifter, svinesmåkød, kalvekød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
farserede, porrer, hovedretter, madopskrifter, svinesmåkød, kalvekød
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
farserede, porrer, hovedretter, madopskrifter, svinesmåkød, kalvekød
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/farserede-porrer-i-fad
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/farserede-porrer-i-fad