Logo
www.mad-og-drikke.dk

Chokoladepinde med pebermynte

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
125
g
Sukker / melis / stødt melis
1,5
dl
Vand
0,5
tsk
Pebermynteekstrakt
200
g
Chokolade "mørk, bitter chokolade brækket i småstykker"
mørk, bitter chokolade brækket i småstykker
4
spsk
Kokos "ristet"
ristet

Ca. 80 stk. juleslik / julekonfekt

Fremgangsmåde
Smør en stor bageplade let med olie. Kom sukker og vand i en lille tykbundet gryde, og varm det varsomt op under jævnlig omrøring, til sukkeret er helt opløst. Bring det i kog hurtigt uden omrøring, til lagen viser 137º på et sukkertermometer. Tag gryden af varmen, og tilsæt pebermynteekstrakten. Hæld lagen ud på den smurte bageplade, og lad den blive helt kold og stiv.

Bræk pebermyntekaramellen ud i en skål, og brug enden af en kagerulle til at knuse den i små stykker. Smelt chokoladen i vandbad. Tag den af varmen, og rør pebermyntestykker og ristet kokosmel i. Læg et stykke bagepapir (30 x 25 cm) på en jævn flade. Smør chokolademassen ud over papiret til et rektangel. Lad den blive fast. Brug en skarp kniv til at skære massen i lange, tynde stykker ca. 6 cm.


Søgeord: chokoladepinde, pebermynte, juleslik, julekonfekt, pebermynteekstrakt, kokos
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Slik / konfekt

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
chokoladepinde, pebermynte, juleslik, julekonfekt, pebermynteekstrakt, kokos
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chokoladepinde-med-pebermynte/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her