Logo
www.mad-og-drikke.dk

Bruschetta med olivenolie, hvidløg og chiliflager

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
fed
Hvidløg "store"
store
6
spsk
Ekstra jomfru olivenolie
0,5
tsk
Chiliflager
4
spsk
Persille "hakket frisk, kan udelades"
hakket frisk, kan udelades
Bruschetta
4
skiver
Landbrød "tykke skiver, gerne surdejsbrød"
tykke skiver, gerne surdejsbrød
Ekstra jomfru olivenolie

Fremgangsmåde

Pil hvidløgsfeddene og skær dem i papirtynde skiver på langs. Varm olivenolien op i en lille pande, og rør hvidløgsskiverne i. Lad dem simre, til de begynder at dufte og blive gyldne, men ike brune (så smager de bittert). Tag panden væk fra varmen og rør chiliflagerne i sammen med hakket persille efter behag.

Til bruschettaerne rister du brødskiverne eller steger dem på en grillpande på begge sider, til de er brune med mørke kanter, og drypper dem så med olivenolie. Drys eller pensl den med hvidløgsduftende chiliolie.

Server bruschettaerne med det samme.



Søgeord: bruschetta, bruchetta, vegetarretter, forret, frokost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Vegatarmad

Søgeord:
bruschetta, bruchetta, vegetarretter, forret, frokost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/bruschetta-med-olivenolie-hvidloeg-og-chiliflager/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her