Brun bønnesuppe
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
0,5
kg
Bønner "brune"
1
l
Vand
0,5
kg
Fersk flæsk
1,5
l
Vand
Suppevisk
1
stk
Løg
25
g
Smør
25
g
Mel
2
spsk
Eddike
2 - 3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
Fremgangsmåde
Bønnerne sættes over i koldt vand og koges uden omrøring ca. 1 time. En fjerdedel af dem tages op og resten får lov at koge ud. De udkogte bønner presses gennem en sigte. Flæsket koges mørt i vand med suppevisk, ca.1 1/4 time. Hakkede løg svitses i smør i gryden, der tilsættes mel og spædes med suppe og bønnemos.
Suppen smages til med eddike salt og de hele bønner gives et opkog heri. Flæsket gives til, skåret i skiver og desuden brød og sennep.
Et stykke røget kød kogt med i suppen, giver en pikant smag.
Suppen smages til med eddike salt og de hele bønner gives et opkog heri. Flæsket gives til, skåret i skiver og desuden brød og sennep.
Et stykke røget kød kogt med i suppen, giver en pikant smag.
Søgeord: brun, bønnesuppe, suppe, flæsk, suppevisk, opskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brun-boennesuppe
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/brun-boennesuppe