Appelsinscones med kanel
(1)
Intet billede
Antal
Ingredienser
225
g
Hvedemel
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
1
spsk
Appelsinskal "fintrevet"
1
tsk
Bagepulver
1
tsk
Kanel "stødt"
100
g
Smør "koldt"
3
spsk
Appelsinsaft "friskpresset"
2
spsk
Mælk
16 små scones
Pensling: mælk
Pensling: mælk
Fremgangsmåde
Bland mel, sukker, appelsinskal, bagepulver og kanel i en skål. Skær smørret i små stykker og smuldr det i melblandingen. Saml hurtigt dejen med appelsinsaft og mælk. Del dejen i 4 portioner og tril hver portion til en kugle. Tryk kuglerne flade til store scones (ca. 10 cm i diameter).
Læg dem på en bageplade med bagepapir. Rids hver appelsinscone dybt - så der bliver 4 trekanter. Pensl med mælk og dem midt i ovnen i ca. 12 min. ved 225 grader. Lad dem køle af på en bagerist og bræk hver scone i 4 trekanter.
Læg dem på en bageplade med bagepapir. Rids hver appelsinscone dybt - så der bliver 4 trekanter. Pensl med mælk og dem midt i ovnen i ca. 12 min. ved 225 grader. Lad dem køle af på en bagerist og bræk hver scone i 4 trekanter.
Smager dejligt med flødeost naturel, citronsmør eller koldt smør.
Fryseegnet.
Søgeord: scones, morgenmad, brunch, brød, bagværk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Brød
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Madpakke egnet
Begivenheder:
Fødselsdag
Søgeord:
scones, morgenmad, brunch, brød, bagværk
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Brød
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Madpakke egnet
Begivenheder:
Fødselsdag
Søgeord:
scones, morgenmad, brunch, brød, bagværk
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinscones-med-kanel
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinscones-med-kanel