Logo
www.mad-og-drikke.dk

Appelsinscones med kanel

(1)

Appelsinscones med kanel - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
225
g
Hvedemel
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
1
spsk
Appelsinskal "fintrevet"
fintrevet
1
tsk
Bagepulver
1
tsk
Kanel "stødt"
stødt
100
g
Smør "koldt"
koldt
3
spsk
Appelsinsaft "friskpresset"
friskpresset
2
spsk
Mælk

16 små scones

Pensling: mælk

Fremgangsmåde
Bland mel, sukker, appelsinskal, bagepulver og kanel i en skål. Skær smørret i små stykker og smuldr det i melblandingen. Saml hurtigt dejen med appelsinsaft og mælk. Del dejen i 4 portioner og tril hver portion til en kugle. Tryk kuglerne flade til store scones (ca. 10 cm i diameter).

Læg dem på en bageplade med bagepapir. Rids hver appelsinscone dybt - så der bliver 4 trekanter. Pensl med mælk og dem midt i ovnen i ca. 12 min. ved 225 grader. Lad dem køle af på en bagerist og bræk hver scone i 4 trekanter.

Smager dejligt med flødeost naturel, citronsmør eller koldt smør.

Fryseegnet.


Søgeord: scones, morgenmad, brunch, brød, bagværk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Brød

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Madpakke egnet

Begivenheder:
Fødselsdag

Søgeord:
scones, morgenmad, brunch, brød, bagværk

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her