Appelsinruller med cointreau
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
400
g
Marcipan "rå"
75
g
Rosiner
1
spsk
Cointreau
100
g
Orangeskal "syltet"
Appelsinolie "nogle få dråber"
250
g
Chokolade "lys"
Orangeskiver "små kandiserede orangeskiver"
5 stk.
Fremgangsmåde
Rosinerne lægges i blød natten over i cointreau'en.
Orangeskal, marcipan og rosiner køres groft igennem en foodprocessor og æltes med lidt mere cointreau, hvis man synes, og smages til med nogle få dråber appelsinolie.
Trilles til 5 stænger, der gøres lidt flade i det som en slags chokoladebar. Stilles på køl, mens chokokoladen smeltes over vandbad.
Trængerne dyppes eller pensles, alt efter hvad der er mest praktisk, i chokoladen og stilles til tørre bagepapir.
Pyntes med kandiserede orangeskiver.
Søgeord: julekonfekt, konfekt, juleslik
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
julekonfekt, konfekt, juleslik
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
julekonfekt, konfekt, juleslik
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinruller-med-cointreau
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinruller-med-cointreau