Appelsinkylling
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Kylling "ca. 1500 g"
2
spsk
Smør
1
spsk
Soya / soja / soyasauce
1
tsk
Salt
Peber "friskkværnet"
2
stk
Appelsin "saften heraf"
Jævning "evt. jævningspulver til lys sauce"
Pynt:
appelsinskiver og persille
appelsinskiver og persille
Fremgangsmåde
Skyl kyllingen ud- og indvendigt og dup den tør med køkkenrulle. Gnid den med lidt af appelsinsaften, også indvendigt. Smelt smørret sammen med sojasauce og salt og peber i en lille bradepande eller i et ovnfast fad.
Læg kyllingen i panden/fadet og pensl den omhyggeligt ud- og indvendigt med smør/sojablandingen. Steg kyllingen ved 175 grader i ca. 1 time, eller til der siver ufarvet kødsaft ud, når man stikker i låret. Under stegningen hældes appelsinsaft over kyllingen, og den dryppes et par gange.
Smag evt. skyen til med ekstra salt og peber og jævn evt. med jævningspulver.
Kyllingen sættes hel på bordet med appelsinsaucen hældt over. Tynde appelsinskiver lægges på fadet sammen med persille. Husk en skarp kniv til udskæring.
Søgeord: appelsinkylling, kylling, fjerkræ
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Sund opskrift
Søgeord:
appelsinkylling, kylling, fjerkræ
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Sund opskrift
Søgeord:
appelsinkylling, kylling, fjerkræ
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinkylling
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/appelsinkylling