Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ananaskage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
3
stk
Æg
2,5
dl
Sukker / melis / stødt melis
4
dl
Mel
1
spsk
Bagepulver
350
g
Ananas "Fra dåse"
Fra dåse
Fedtstof "Til smøring af form"
Til smøring af form
Sukker / melis / stødt melis "Til drys i formen"
Til drys i formen

1 tærte, ca. 12 stykker

Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker til en luftig masse. Vend mel, bagepulver, og ananastern i massen. Hæld dejen i en smurt springform. Drys evt. med lidt sukker.

Bag kagen ved 225° grader i godt en halv time. Prøv med en strikkepind om noget dej hænger ved, hvis ikke er kagen færdig.

Serveres kold og smager egentlig bedst efter 2 dage.



Søgeord: ananaskage, kage, dessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Begivenheder:
Påskefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
ananaskage, kage, dessert
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her