Logo
www.mad-og-drikke.dk

Valnøddebrød

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
spsk
Smør
0,5
l
Mælk
50
g
Gær
1,5
tsk
Salt
1
l
Rugsigtemel
3
dl
Hvedemel
160
g
Valnøddekerner

2 brød

Fremgangsmåde
Smelt fedtstoffet, hæld mælken i og lad den blive håndvarm. Opløs gæren i dej væsken og tilsæt rugsigtemel.
Rør og ælt dejen smidig. Lad den hæve til dobbelt størrelse.

Hæld dejen ud på bordet og ælt hvedemelet i. Dejen skal være fast. Tilsæt valnøddekernerne og form dejen til 2 runde brød, lad brødet hæve under klæde i ca. 1/2 time.

Bages i nederste del af ovnen ved 200º i ca. 35 min.


Søgeord: valnøddebrød, brød, gær, rugsigtemel, hvedemel, bagværk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Brød

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
valnøddebrød, brød, gær, rugsigtemel, hvedemel, bagværk
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her