Tranebærkompot
							Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer						
											
																					Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
														Personer:
													
												Antal
									Ingredienser
									350
												g
											Tranebær  
											1
												stk
											Appelsin  "reven skal heraf"
											2
												stk
											Appelsin  "saften heraf"
											175 - 200
												g
											Sukker / melis / stødt melis  
											1 - 2
												stk
											Kanelstang / kanelstænger  
											Fremgangsmåde
								Skyl bærrene og kom dem i en gryde sammen med appelsin, sukker og kanel. Kog bærrene småt under låg 10-12 min., til de brister. Afkøl kompotten.
 Tip
 Tranebær er selvkonserverende, og kompotten kan holde sig i køleskabet i 1-2 uger.
Søgeord: tranebærkompot, kompot, juleopskrifter, appelsin, sukker, kanel
Om Opskriften
								
										Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
																					
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
tranebærkompot, kompot, juleopskrifter, appelsin, sukker, kanel
								Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
tranebærkompot, kompot, juleopskrifter, appelsin, sukker, kanel
Muligheder
								
										
										 Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
																					
										
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tranebaerkompot
								Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tranebaerkompot

