Tranebærkompot
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
350
g
Tranebær
1
stk
Appelsin "reven skal heraf"
2
stk
Appelsin "saften heraf"
175 - 200
g
Sukker / melis / stødt melis
1 - 2
stk
Kanelstang / kanelstænger
Fremgangsmåde
Skyl bærrene og kom dem i en gryde sammen med appelsin, sukker og kanel. Kog bærrene småt under låg 10-12 min., til de brister. Afkøl kompotten.
Tip
Tranebær er selvkonserverende, og kompotten kan holde sig i køleskabet i 1-2 uger.
Søgeord: tranebærkompot, kompot, juleopskrifter, appelsin, sukker, kanel
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
tranebærkompot, kompot, juleopskrifter, appelsin, sukker, kanel
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
tranebærkompot, kompot, juleopskrifter, appelsin, sukker, kanel
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tranebaerkompot
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tranebaerkompot