Logo
www.mad-og-drikke.dk

Tærter med gedeost og artiskokker

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
1
rulle
Tærtedej
3
stk
Æg
200
g
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %
Salt
Peber
100
g
Gedeost
1
dåse
Artiskokhjerter
30
g
Pinjekerner

Fremgangsmåde
Tænd for ovnen på 180 grader.

Rul dejen let ud og tryk runde stykker (12 cm i diameter) ud med en udstikker eller et glas. Læg hver dejcirkel i en muffinform. Prik i den med en gaffel, læg evt. lidt ærter i bunden og forbag tærtebundene i 8 min.

Rør æg og creme fraiche sammen, krydr med salt og peber og hæld fyldet i den forbagte tærter. Skær artiskokkerne i halve og fordel dem og gedeosten oven i fyldet. Drys med pinjekerner og bag tærterne færdige - det tager ca. 10 min.


Søgeord: tærter, gedeost, artiskokker, tærtedej, pinjekerne
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
tærter, gedeost, artiskokker, tærtedej, pinjekerne
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/taerter-med-gedeost-og-artiskokker/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her