Spaghetti a la carbonara
(1)
4 Personer

Personer:
Antal
Ingredienser
400
g
Spaghetti
3
stk
Æg
3
spsk
Piskefløde
100
g
Parmesanost
200
g
Bacontern
1
fed
Hvidløg "finthakket"
1
stk
Løg "finthakket"
Salt
Peber
Persille "finthakket"
Fremgangsmåde
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra. Pisk æg, fløde og halvdelen af parmesanen skummende. Krydr med salt og peber.
Steg bacon, løg og hvidløg på en pande. Hæld spaghettien i og bland godt.
Tag panden af varmen og rør æggeblandingen i hurtigt, så æggene ikke stivner.
Anret på et fad og kom resten af parmesanosten, friskkværnet sort peber og evt. persille på.
Søgeord: spaghetti, carbonara, piskefløde, parmesanost, bacontern
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Fødselsdag , Sommerfest , Studenterfest , Gæstemad
Søgeord:
spaghetti, carbonara, piskefløde, parmesanost, bacontern
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Fødselsdag , Sommerfest , Studenterfest , Gæstemad
Søgeord:
spaghetti, carbonara, piskefløde, parmesanost, bacontern
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/spaghetti-a-la-carbonara/
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/spaghetti-a-la-carbonara/