Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ribskage med steviasukker

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 Personer

Ribskage med steviasukker - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
3
stk
Æg
75
g
Steviasukker
50
g
Smør
150
g
Hvedemel
50
g
Rugmel
2
tsk
Bagepulver
0,5
dl
Mælk
200
g
Ribs

Sund ribskage

Tip:

Server evt. kagen med skyr rørt op med vaniljekorn og lidt flormelis.


Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker luftigt. Smelt smørret, og hæld det i æggemassen. Bland de 2 slags mel, bagepulver og mælk, og hæld det i dejen. Rør rundt, og hæld dejen i en bageform beklædt med bagepapir. Skyl ribsene, og læg dem jævnt fordelt oven på dejen. 

 

Bag kagen i ovnen ved 180° i ca. 45 minutter. Lad kagen afkøle på en rist, og skær den ud i 8 stykker.



Søgeord: fedtfattig kage, ribskage, kage med stevia, kage med steviasukker, bagværk med stevia
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad

Begivenheder:
Sommerfest , Studenterfest , Gæstemad

Søgeord:
fedtfattig kage, ribskage, kage med stevia, kage med steviasukker, bagværk med stevia

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her