Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pommes duchesse

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
800
g
Aspargeskartoffel
3
stk
Æggeblommer
50
g
Smør "blødt"
blødt
Salt
Peber
Paprika "evt. til at give lidt farve"
evt. til at give lidt farve
1
stk
Æggeblomme "til pensling"
til pensling

Fremgangsmåde

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre, ca. 20 min., hæld vandet fra og damp dem tørre. Mos kartoflerne igennem en sigte, og rør med æggeblommer og smør.

Smag til med salt og peber og fyld i en sprøjtepose med stjernetylle. Sprøjt massen ud på bagepapir i små toppe, pensl med æggeblomme og bag i ca. 15 min. ved 225°, til de er gyldenbrune.
 
Kan også sprøjtes ud i en ring på et ildfast fad, (eller tallerken) og serveres med "bøffen" i midten.



Søgeord: kartofler, æggeblommer, smør, paprika
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Gæstemad

Søgeord:
kartofler, æggeblommer, smør, paprika
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her