Pommes duchesse
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
800
g
Aspargeskartoffel
3
stk
Æggeblommer
50
g
Smør "blødt"
Salt
Peber
Paprika "evt. til at give lidt farve"
1
stk
Æggeblomme "til pensling"
Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre, ca. 20 min., hæld vandet fra og damp dem tørre. Mos kartoflerne igennem en sigte, og rør med æggeblommer og smør.
Smag til med salt og peber og fyld i en sprøjtepose med stjernetylle. Sprøjt massen ud på bagepapir i små toppe, pensl med æggeblomme og bag i ca. 15 min. ved 225°, til de er gyldenbrune.
Kan også sprøjtes ud i en ring på et ildfast fad, (eller tallerken) og serveres med "bøffen" i midten.
Søgeord: kartofler, æggeblommer, smør, paprika
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Gæstemad
Søgeord:
kartofler, æggeblommer, smør, paprika
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Thanksgiving
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Gæstemad
Søgeord:
kartofler, æggeblommer, smør, paprika
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pommes-duchesse/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pommes-duchesse/