Pasta med gorgonzolasauce og valnødder
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
spsk
Smør
2
fed
Hvidløg "i tynde skiver"
150
g
Gorgonzola
2,5
dl
Hønsebouillon
1
dl
Fløde
Salt
3
spsk
Persille "finthakket"
500
g
Tagliatelle "eller anden frisk pasta"
50
g
Valnødder "ristede"
Fremgangsmåde
Start med at riste valnødderne på en tør pande, til olien begynder at trække ud. Stil til side.
Smelt smørret unden at det tager farve. Vend hvidløget heri, tilsæt gorgonzola og bouillon og kog til osten er smeltet for svag varme under omrøring. Tilæst fløden og kog videre til saucen tykner let. Smag til med salt.
Lige inden servering kommes persillen i saucen, de friskkogte tagliatelle vendes i og der drysses med valnødder. Server straks.
Søgeord: pastaopskrifter, opskrifter, pasta, pastaretter, vegetaropskrifter, gorgonzolasauce, vegetarretter, gorgonzola, tagliatelle
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
pastaopskrifter, opskrifter, pasta, pastaretter, vegetaropskrifter, gorgonzolasauce, vegetarretter, gorgonzola, tagliatelle
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
pastaopskrifter, opskrifter, pasta, pastaretter, vegetaropskrifter, gorgonzolasauce, vegetarretter, gorgonzola, tagliatelle
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pasta-med-gorgonzolasauce-og-valnoedder/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pasta-med-gorgonzolasauce-og-valnoedder/