Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pasta med champignonsauce og bacon

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Skalotteløg "små"
små
250
g
Champignon "eller andre svampe"
eller andre svampe
1
tsk
Smør "eller olie"
eller olie
1,5
dl
Piskefløde
Salt
Peber
1
drys
Oregano (tørret)

Tilbehør:
2 portioner pasta
4 skiver sprødstegt bacon
lidt frisk persille
evt. revet ost

Fremgangsmåde
Hak skalotteløgene fint og skær champignonerne i skiver. Smelt smørret på en dyb pande og damp skalotteløgene. Tilsæt champignoner og lad dem svitse til al vædsken er fordampet.

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Hæld fløden over champignonerne og lad dem koge vildt et par minutter. Smag til med salt, peber og estragon og server saucen over pastaen, drysset med hakket persille og stegt bacon i små stykker.

Server evt. revet ost til.


Søgeord: pastasalat, champignonsauce, bacon, fløde, persille, pasta
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
pastasalat, champignonsauce, bacon, fløde, persille, pasta
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/pasta-med-champignonsauce-og-bacon/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her