Nødder i gløggsirup
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
150
g
Sukker / melis / stødt melis
2
cl
Rødvin
0,5
dl
Appelsinsaft
1
stk
Appelsinskal "strimmel"
1
stk
Kanelstang / kanelstænger
8
stk
Nelliker
4
stk
Kardemommekapsler
300
g
Mandler "og nødder"
6-8 personer
Fremgangsmåde
Bring sukker, rødvin, appelsinsaft, appelsinskal og krydderier i kog, og lad massen koge, til konsistensen er som tynd sirup. Rist mandler og nødder på en varm pande. Gnid skallerne af i et viskestykke. Kom mandler og nødder i et glas, og hæld den siede sirup over. Lad dem trække, til siruppen er helt kold.
Server gløgg-siruppen til ost eller is.
Server gløgg-siruppen til ost eller is.
Søgeord: juleopskrifter, rødvin, appelsinsaft, kardemommekapsler, mandler, nødder
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
juleopskrifter, rødvin, appelsinsaft, kardemommekapsler, mandler, nødder
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
juleopskrifter, rødvin, appelsinsaft, kardemommekapsler, mandler, nødder
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/noedder-i-gloeggsirup
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/noedder-i-gloeggsirup