Melonkurv
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Halver melonerne på tværs og fjern kernerne. Udhul melonerne, uden at ødelægge den ydre skal, og kom frugtkødet i en skål. Fjern eventuelle stilke fra melonskallerne, så de kan stå som skåle. Læg skallerne i en plasticpose og stil dem i køleskabet.
Skær melonkødet i terninger og vend dem forsigtigt med druer og ingefær. Dæk skålen til og lad frugtblandingen trække i 30 minutter, så saften kan optage ingefærsmagen.
Stil melonskallerne på tallerkner pyntet med salatblade. Fyld skallerne med frugt og server.
Tip
Frugten kan tilberedes aftenen før. Kom frugten i en plasticboks med tætsluttende låg og stil den i køleskabet natten over. Læg melonskallerne i en plasticpose, og læg dem i fryseren. Tag frugten ud af køleskabet 1 time før den skal bruges; fordel frugten i de frosne skaller og anret skallerne på salatbladene. Det er hurtigere at anvende grønne druer uden sten og lade skindet blive på, men retten bliver mere lækker, når druerne er uden skind.
Søgeord: meloner, galia, kantalup, druer, ingefær, syltet, brunch, morgenmad, frugtsalat
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Dessert
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Nytår , Pinse , Påske
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Veganermad , Vegatarmad
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest
Søgeord:
meloner, galia, kantalup, druer, ingefær, syltet, brunch, morgenmad, frugtsalat
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/melonkurv