Logo
www.mad-og-drikke.dk

Mælkechokoladeis

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Liter

Ingen billede
Intet billede
Liter:
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Mælkechokolade
30
ml
Piskefløde
0,5
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang)
70
g
Sukker / melis / stødt melis
3
stk
Æggeblommer
2,5
dl
Sødmælk

Fremgangsmåde

Hak mælkechokoladen groft. Hæld chokolade og piskefløde i en skål, og sæt skålen i et vandbad. Varm op under omrøring. Tag gryden af varmen, når chokoladen er smeltet. Pisk vaniljekorn, sukker og æggeblommer i en skål, indtil massen er lys og luftig. Hæld chokolademassen over æggemassen under konstant piskning. Tilsæt sødmælken lidt ad gangen, mens du pisker. Fortsæt, indtil al mælken er tilsat, og ismassen har en fin og ensartet konsistens. 

 

Hæld ismassen i en ismaskine, og kør den, indtil isens konsistens er god. Hæld al isen i en boks med låg, og stil den i fryseren. Lav kugler af den færdige is, og servér.

 

Uden ismaskine:
Har du ikke en ismaskine, kan du sætte den flydende ismasse i en beholder i fryseren og røre i den en gang i timen, til den har den rette konsistens.



Søgeord: chokoladeis, mælkechokoladeis, is
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Is / sorbet

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Valentine

Begivenheder:
Fødselsdag , Konfirmation , Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
chokoladeis, mælkechokoladeis, is
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her