Mælkechokoladeis

Hak mælkechokoladen groft. Hæld chokolade og piskefløde i en skål, og sæt skålen i et vandbad. Varm op under omrøring. Tag gryden af varmen, når chokoladen er smeltet. Pisk vaniljekorn, sukker og æggeblommer i en skål, indtil massen er lys og luftig. Hæld chokolademassen over æggemassen under konstant piskning. Tilsæt sødmælken lidt ad gangen, mens du pisker. Fortsæt, indtil al mælken er tilsat, og ismassen har en fin og ensartet konsistens.
Hæld ismassen i en ismaskine, og kør den, indtil isens konsistens er god. Hæld al isen i en boks med låg, og stil den i fryseren. Lav kugler af den færdige is, og servér.
Uden ismaskine:
Har du ikke en ismaskine, kan du sætte den flydende ismasse i en beholder i fryseren og røre i den en gang i timen, til den har den rette konsistens.
Søgeord: chokoladeis, mælkechokoladeis, is
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Is / sorbet
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Valentine
Begivenheder:
Fødselsdag , Konfirmation , Sommerfest , Gæstemad
Søgeord:
chokoladeis, mælkechokoladeis, is
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/maelkechokoladeis/