Logo
www.mad-og-drikke.dk

Lasagne

(1) 4 Personer

Lasagne
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Lasagneplader
Kødsauce
500
g
Hakket oksekød / oksefars
1
stk
Løg "hakket"
hakket
Salt
Peber
1
tsk
Basilikum (tørret) "eller merian"
eller merian
0,5
tsk
Oregano (tørret)
1
dåse
Tomatkoncentrat "140 g"
140 g
1,5
dl
Oksebouillon "vand + 1 terning"
vand + 1 terning
Bechamelsauce
30
g
Margarine
3,5
spsk
Hvedemel
0,5
l
Mælk "kogende"
kogende
Salt
Peber
0,5
tsk
Muskatnød "reven"
reven
100
g
Parmesanost "reven"
reven

Tilbehør: flutes og tomatsalat

Fremgangsmåde

Svits det hakkede løg gyldent i margarine. Tilsæt det hakkede kød og svits det med. Tilsæt derefter krydderier, bouillon og tomatpuré og lad det små snurre i ca. 10 min.

Smelt margarinen i en gryde sammen med melet og lav en melbolle, tilsæt derefter den kogende mælk lidt efter lidt kom krydderier revet ost og smag til med salt og peber og lad det koge godt igennem.

Kog lasagnepladerne hvis de ikke er forkogte eller brug evt. friske.

Smør et ovnfast fad med margarine. Læg lasagneplader, kødsovs og bechamelsauce lagvis i fadet det øverste lag skal være bechamelsauce.

Drys med rasp og bag lasagnen ca. 35-40 min. ved 200° midt i ovnen, til den er gylden og varm.



Søgeord: Lasagne, oksekød, oksefars, okse, italiensk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Søgeord:
Lasagne, oksekød, oksefars, okse, italiensk

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her