Langtidsbagte tomater på bruschetta

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Varm ovnen op til 170°. Hvis du bruger blommetomater, så skær dem i halve på langs, men hvis du bruger runde tomater, så skær dem midt over på tværs.
Anbrig dem med skærefladen opad på en bageplade. Bland hvidløg og oregano med olivenolie, salt og peber. Læg denne blanding på tomaterne med en ske eller pensel og bag dem i ca. 2 timer, kik til dem af og til. De skal blive lidt indsunkne, men bevare deres strålende røde farve. Hvis de bliver for mørke, smager de bittert. Lad tomaterne køle af.
Til bruschettaen rister du brødskiverne eller steger dem på en grillpande på begge sider, til de er brune med mørke kanter. Skær børdskiverne ud i så store stykker, at der kan ligge to halve tomater på hver. Gnid oversiden af hver af dem med hvidløg og dryp med olivenolie.
Læg 2 halve tomater på hver bruschetta, top op med de tynde osteskiver og pynt med et basilikumblad, hvis du har lyst.
Server bruschettaerne lune.
Søgeord: langtidsbagte, tomater, bruschetta, bruchetta, frokost
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Vegatarmad
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
langtidsbagte, tomater, bruschetta, bruchetta, frokost
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/langtidsbagte-tomater-paa-bruschetta