Logo
www.mad-og-drikke.dk

Lammefrikadeller med feta

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hakket lammekød
1
stk
Løg
2
fed
Hvidløg
50
g
Fetaost
Persille
1
dl
Mælk
1
dl
Hvedemel
1
stk
Æg
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Rør det hakkede lammekød sammen med revet løg, hakket hvidløg, grofthakket fetaost, finthakket persille og de øvrige ingredienser, som til almindelig frikadellefars.

Sørg for at konsistensen af farsen kan holdes, når frikadellerne kommes på en pande. Brug evt. en ske til at forme frikadellerne. Dup skeen i fedtstof mellem hver frikadelle.

Steges på panden i 4-5 min. på hver side ved middelvarme.



Søgeord: lammefrikadeller, lammekød, hvidløg, feta, persille
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Påske

Begivenheder:
Påskefrokost

Søgeord:
lammefrikadeller, lammekød, hvidløg, feta, persille
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lammefrikadeller-med-feta/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her