Kirsebærbrød
Del æg i blommer og hvider. Bland de 2 æggeblommer med det 3. æg, og pisk sammen med 2 spsk. mælk. Pisk rrøsukker og smør i en anden skål, indtil det er lyst og luftigt, og rør langsomt æggeblommeblandingen i lidt ad gangen. Riv skallen af citronen, og rør i. Sigt mandelmel med hvedemel, salt og bagepulver, og vend forsigtig i smør- og æggeblandingen.
Tilsæt den resterende mælk lidt ad gangen, hvis dejen er for tør. Pisk de 2 æggehivder stive, og vend dem i dejen. Skær halvdelen af kirsebærrene i i halve, pil stenene ud, og rør bærrene i dejen.
Smør en lille brødform, og hæld dejen i. Bag kagen ved 175 grader i 45 minutter, eller indtil kagen er let gylden. Lad kagen hvile i 5 minutter, og vend den ud på en bagerist. Dekorér kagen med de restrende kirsebær inden serverig.
Søgeord: kirsebærbrød, frugtbrød
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Brunch , Bagværk , Kage , Brød
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
kirsebærbrød, frugtbrød
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kirsebaerbroed