Kartoffelpasta

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Kog kartoflerne og lad dem stå natten over og køle af. Derefter skrælles og rives let på et rivejern. Drys nu ca. 2/3 af melet over kartoflerne, krydr med salt, peber og muskatnød.
Pisk så æggene i et lille fad med en gaffel, bland æg og kartoffelmasse med gaflen. Tryk det hurtigst muligt sammen til en glat dej. Hvis den klistrer tilsættes mere mel.
Sæt nu en stor gryde vand over tilsat lidt salt. Tag lidt mel på hænderne og del dejen op i små portioner, alt efter hvor store kartoffelbollerne skal være. Hver lille dej portion trilles til en kugle. Læg kartoffelbollerne ned i vandet, lad det koge op igen. Lad det så stå at trække med låget halvvejs på i 10-20 min., til alle bollerne er dukket op til overfladen igen.
Smelt smørret i en lille pande, rør raspen i smørret og lad det blive lækkert brunt.
Tag bollerne op med hulskeen, lad dem dryppe af og drys dem med smørraspen.
Søgeord: Kartoffelpasta, pasta, kartoffel, kartofler, tilbehør
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Kartoffelpasta, pasta, kartoffel, kartofler, tilbehør
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kartoffelpasta