Kartoffelmos med ristet bacon og frisk basilikum
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
kg
Kartoffel / kartofler
100
g
Bacontern
1 - 2
spsk
Basilikum (frisk) "hakket"
1
dl
Mælk
Kogevand "lidt"
20
g
Smør
Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. Kog dem møre i vand (uden salt) ca. ½ time.
Rist baconterningerne og hak basilikummen og stil begge dele til side.
Steg kødet mens kartoflerne koger. Hæld så vandet fra og pisk dem igennem. Tilsæt lidt mælk og kogevand til konsistensen er tilpas. Rør smør i og smag til med salt og peber. Vend bacon og basilikum i.
Søgeord: Kartoffelmos, kartoffel, kartofler, kartoffelret, kart
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
Kartoffelmos, kartoffel, kartofler, kartoffelret, kart
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
Kartoffelmos, kartoffel, kartofler, kartoffelret, kart
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kartoffelmos-med-ristet-bacon-og-frisk-basilikum/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kartoffelmos-med-ristet-bacon-og-frisk-basilikum/