Kalkunruller
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
4
skiver
Kalkunschnitzler "a 150 g"
Salt
Peber
4
stk
Æg "hårdkogte"
1
bundt
Purløg
1
bæger
Cremefraiche / creme fraiche "på 150 g"
4
spsk
Smør
1
dl
Hvidvin
1
dl
Bouillon "lys"
1
dl
Fløde
1
håndfuld
Brøndkarse "hakket"
Fremgangsmåde
Drys kødskiverne med salt og peber. Hak de pillede æg fint og bland dem med klippet purløg. Rør det sammen med halvdelen af creme fraiche. Fordel det på kødskiverne og rul sammen herom. Vend hurtigt i letbrunet smør i en dyb pande.
Hæld vin og bouillon ved og læg låg på. Lad det snurrer ved svag varme i 15 - 20 min. Tag rullerne op og kom fløden i, kog igennem og tilsæt resten af cremefraichen og hakkede brødkarse. Smag sovsen til.
Serveres med kogt pasta eller løse ris.
Hæld vin og bouillon ved og læg låg på. Lad det snurrer ved svag varme i 15 - 20 min. Tag rullerne op og kom fløden i, kog igennem og tilsæt resten af cremefraichen og hakkede brødkarse. Smag sovsen til.
Serveres med kogt pasta eller løse ris.
Søgeord: kalkunruller, kalkunschnitzler, hvidvin, hovedret, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kalkunruller, kalkunschnitzler, hvidvin, hovedret, mad, opskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kalkunruller, kalkunschnitzler, hvidvin, hovedret, mad, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkunruller/
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkunruller/