Kalkunbryst på spinat/porrebund med flødeost
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Fyld
200
g
Flødeost
2
spsk
Purløg
Kalkun mv.
700
g
Kalkunbryst
25
g
Smør
Salt
Peber
500
g
Spinat "frisk"
2
stk
Porrer
1
pakke
Bacon "i skiver, 150 g"
2,5
dl
Fløde "13 %"
Fremgangsmåde
Smelt smøret gyldent og brun kalkunbrystet pænt på alle sider på en pande eller i stegegryde. Krydr med salt og peber. Tag brystet op og skær dybe revner på langs i brystet.
Bland flødeosten med hakket purløg og kom den i revnerne.
Skyl den friske spinat grundigt, fjern de groveste stilke og damp spinaten få min. i resten afsmørret, spinaten skal blot lige "falde sammen". Læg spinaten i bunden af et smurt, ovnfast fad eller bradepande.
Skyl porrerne og skær dem i skiver. Læg dem oven på spinaten.
Læg kalkunbrystet i fadet og dæk kødet med baconskiver.
Hæld fløde ved.
Sæt retten i ovnen ved 200° i ca. 1 time eller til kødet er gennemstegt.
Søgeord: kalkunbryst, spinat, porrer, flødeost, hovedret, mad, opskrifter, bacon, ingredienser, fremgangsmåde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kalkunbryst, spinat, porrer, flødeost, hovedret, mad, opskrifter, bacon, ingredienser, fremgangsmåde
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kalkunbryst, spinat, porrer, flødeost, hovedret, mad, opskrifter, bacon, ingredienser, fremgangsmåde
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkunbryst-paa-spinat-porrebund-med-floedeost
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkunbryst-paa-spinat-porrebund-med-floedeost