Jordbær i chokoladesvøb
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Jordbær "pæne"
100
g
Overtrækschokolade "lys eller mørk"
Fremgangsmåde
Jordbærrene skylles og tørres godt. Lad stilk og bægerblade blive siddende. Chokoladen smeltes. Hold i jordbærstilken og drej bærret rundt i chokoladen, så ca. ¾ af bærret bliver dækket af chokoladen.
Kan serveres alene eller til is.
Søgeord: jordbær, mad, chokoladesvøb, opskrift, dessert, stjerner, overtrækschokolade, lys, mørk, kg
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Slik / konfekt
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår , Valentine
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Polterabend , Sommerfest , Studenterfest
Søgeord:
jordbær, mad, chokoladesvøb, opskrift, dessert, stjerner, overtrækschokolade, lys, mørk, kg
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Slik / konfekt
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår , Valentine
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Polterabend , Sommerfest , Studenterfest
Søgeord:
jordbær, mad, chokoladesvøb, opskrift, dessert, stjerner, overtrækschokolade, lys, mørk, kg
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/jordbaer-i-chokoladesvoeb
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/jordbaer-i-chokoladesvoeb