Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ingefær florentiner

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 15 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
160
g
Sukker / melis / stødt melis
70
g
Honning
1
spsk
Piskefløde
50
g
Smør
100
g
Syltet appelsinskal
100
g
Syltet ingefær "hakket"
hakket
150
g
Mandler "smuttede"
smuttede
Pynt
100
g
Mørk chokolade

Lækre julesmåkager.

Fremgangsmåde

Kom sukker, honning, smør og fløde i en gryde og kog det sammen i 5 min. Tag massen fra varmen. Hak mandler og ingefær og bland det i gryden med appelsinskallen. Fordel dejen i klatter på en plade med bagepapir. Ikke mere end 4-6 stk. pr. plade.

Bages ved 190 grader i 7-10 min., til de er lysebrune i kanten. Tages ud og afkøles på bagerist.

De kan bages i ringe, så de beholder en pæn form. Så bliver de lidt tykkere og sejere og faktisk ret lækre.



Søgeord: ingefær, florentiner, julesmåkager, juleopskrifter, honning, syltet, appelsinskal, mandler, mørk, chokolade
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage , Slik / konfekt

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
ingefær, florentiner, julesmåkager, juleopskrifter, honning, syltet, appelsinskal, mandler, mørk, chokolade
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ingefaer-florentiner/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her