Ingefær florentiner
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 15 Stk.
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
160
g
Sukker / melis / stødt melis
70
g
Honning
1
spsk
Piskefløde
50
g
Smør
100
g
Syltet appelsinskal
100
g
Syltet ingefær "hakket"
150
g
Mandler "smuttede"
Pynt
100
g
Mørk chokolade
Lækre julesmåkager.
Fremgangsmåde
Kom sukker, honning, smør og fløde i en gryde og kog det sammen i 5 min. Tag massen fra varmen. Hak mandler og ingefær og bland det i gryden med appelsinskallen. Fordel dejen i klatter på en plade med bagepapir. Ikke mere end 4-6 stk. pr. plade.
Bages ved 190 grader i 7-10 min., til de er lysebrune i kanten. Tages ud og afkøles på bagerist.
De kan bages i ringe, så de beholder en pæn form. Så bliver de lidt tykkere og sejere og faktisk ret lækre.
Søgeord: ingefær, florentiner, julesmåkager, juleopskrifter, honning, syltet, appelsinskal, mandler, mørk, chokolade
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage , Slik / konfekt
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
ingefær, florentiner, julesmåkager, juleopskrifter, honning, syltet, appelsinskal, mandler, mørk, chokolade
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage , Slik / konfekt
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
ingefær, florentiner, julesmåkager, juleopskrifter, honning, syltet, appelsinskal, mandler, mørk, chokolade
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ingefaer-florentiner
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ingefaer-florentiner