Logo
www.mad-og-drikke.dk

Indisk karryret med blomkål og kikærter

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Blomkål "i buketter"
i buketter
1
stk
Løg "stort"
stort
3
fed
Hvidløg
1
spsk
Olie "smagsneutral"
smagsneutral
2
spsk
Ingefær "frisk groftrevet"
frisk groftrevet
2
tsk
Spidskommenfrø
1
tsk
Gurkemeje "stødt"
stødt
1
tsk
Spidskommen "stødt"
stødt
1
tsk
Koriander "stødt"
stødt
2
tsk
Madraskarry
2
dåser
Flåede hakkede tomater "eller kartoner"
eller kartoner
2
dåser
Kikærter
Salt
0,5
tsk
Chiliflager "tørrede"
tørrede
1
dåse
Kokosmælk
200
g
Spinat "frisk"
frisk
frisk koriander
Cashewnødder "saltede"
saltede

Vegetarret


Fremgangsmåde

Del blomkålen i små buketter. Hak løg og hvidløg fint. Varm olien op i en stor gryde og og sautér løget i nogle min., før du kommer hvidløg og ingefær ved. Lad det stege i ca. 1 min. og kom så hel spidskommen, gurkemeje, stødt spidskommen, stødt koriander og karry ved. Rør konstant, mens det steger 1 min.

 

Kom blomkål, hakkede tomater, drænede kikærter, salt og chiliflager i gryden. Rør godt rundt og lad retten simre 20-25 min., til blomkålen er mør. Tjek, at retten ikke koger tør - læg evt. låg på gryden noget af tiden. Kom kokosmælk og spinat i retten og lad retten simre yderligere 5 min.
 
Smag til med peber og anret med hakket frisk koriander og cashewnødder.



Søgeord: vegetaropskrift, karryret, indisk karryret, veganermad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Vegatarmad

Søgeord:
vegetaropskrift, karryret, indisk karryret, veganermad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/indisk-karryret-med-blomkaal-og-kikaerter/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her