Indbagt mørbrad
Bland mel, salt og bagepulver. Smørret smuldres i melet og dejen samles hurtigt med kold mælk. Lægges i køleskabet i 1 times tid.
Skær sener og hinder af mørbraden. Brun mørbraden på alle sider i gyldent smør. Drys salt og peber over. Afkøl mørbraden.
Rør kød med mel, æg, krydderier og fløde. Bland champignoner i farsen.
Rul dejen ud på bagepapir til en plade på ca. 30-40 cm. Læg halvdelen af farsen på midten af dejen. Herpå lægges mørbraden, hvorefter resten af farsen pakkes udenom. Luk enderne af dejen ind over farsen, hvorefter den ene langside lægges op og pensles med æg i kanten. Derefter lægges den anden side op. Læg mørbraden med sammenføjningen opad på en bageplade. Pensl dejen med sammenpisket æg.
Bages 50-60 min. ved 200° midt i ovnen.
Søgeord: Indbagt, mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Begivenheder:
Fødselsdag , Konfirmation
Søgeord:
Indbagt, mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/indbagt-moerbrad