Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hellefisk med rød pesto og salat

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
200
kg
Røget hellefisk "i skiver"
i skiver
Toastbrød "ristet"
ristet
Rød pesto
Salat
1
l
Blandet salat "i mindre stykker"
i mindre stykker
2
dl
Vilde ris "eller blanding af alm. + vilde, kogte og afkølede"
eller blanding af alm. + vilde, kogte og afkølede
Kryddertomater "i halve"
i halve
Olivenolie "f.eks. kalamata"
f.eks. kalamata
Citronsaft

Fremgangsmåde
Kog risene efter anvisning på emballagen. Lad dem afkøle – evt. over vandbad.

Bland ingredienserne til salaten. Smag til med citronsaft samt salt og peber.

Bred pesto på brødet og skær det i mindre stykker.

Dæk med hellefisk.


Søgeord: hellefisk, rød, pesto, salat, vilde, ris, krydder, tomater, oliven, kalamata, forretter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Søgeord:
hellefisk, rød, pesto, salat, vilde, ris, krydder, tomater, oliven, kalamata, forretter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hellefisk-med-roed-pesto-og-salat/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her