Hellefisk med rød pesto og salat
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
200
kg
Røget hellefisk "i skiver"
Toastbrød "ristet"
Rød pesto
Salat
1
l
Blandet salat "i mindre stykker"
2
dl
Vilde ris "eller blanding af alm. + vilde, kogte og afkølede"
Kryddertomater "i halve"
Olivenolie "f.eks. kalamata"
Citronsaft
Fremgangsmåde
Kog risene efter anvisning på emballagen. Lad dem afkøle – evt. over vandbad.
Bland ingredienserne til salaten. Smag til med citronsaft samt salt og peber.
Bred pesto på brødet og skær det i mindre stykker.
Dæk med hellefisk.
Bland ingredienserne til salaten. Smag til med citronsaft samt salt og peber.
Bred pesto på brødet og skær det i mindre stykker.
Dæk med hellefisk.
Søgeord: hellefisk, rød, pesto, salat, vilde, ris, krydder, tomater, oliven, kalamata, forretter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Søgeord:
hellefisk, rød, pesto, salat, vilde, ris, krydder, tomater, oliven, kalamata, forretter
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Søgeord:
hellefisk, rød, pesto, salat, vilde, ris, krydder, tomater, oliven, kalamata, forretter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hellefisk-med-roed-pesto-og-salat/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hellefisk-med-roed-pesto-og-salat/